Saturday, September 24, 2011


مواد لازم :
1/2 پیمانه تمشک
1/4 پیمانه بنیر خامه ای
1/4 پیمانه خامه کیک
1 قاشق غذاخوری عسل
خمیر پای که قبلاً توضیح داده شد
1 1/2 پیمانه شکر پودری
10 تمشک برای تزیین
1 قاشق شیر
فر را روی 400 فارنهایت گرم میکینم سپس تمشکها و پنیر خامه ای و عسل را در یک کاسه مخلوط میکنیم و با پشت چنگال تمشک ها را له می کنیم و با پنیر مخلوط می کنیم و دو قالب به شکل قلب را چرب می کنیم و خمیر ها را پس از انجام موارد لازم درون انها قرار میدهیم و روش را با نوار مخافظ میپوشانیم و 30 دقیقه در یخچال قرار میدهیم سپس پنیرها را روی پای ها میمالیم و 2 سانت دورش را خالی میگذاریم و با چنگال اطراف را خط میندازیم و با یک خلال دندان روی قلبها را سوراخ سوراخ میکنیم
تا هوا جریا ن پیدا کنه سپس در فر به مدت 20 دقیقه میپزیم
در همین بین 10 تا تمشک باقی مانده را در چایی صاف کن میریزیم وابش را میگیریم و حدود 2 قاشق غذاخوری اب میگیریم و با شیر و شکر پودری کم کم مخلوط میکنیم و روی پای میمالیم