Saturday, September 24, 2011

چیز کیک بسیار آسان


1 1/4 پیمانه بیسکویت دایجستیو یا ساقه طلایی
75 گرم کره
1/2 قاشق چایخوری آبلیموی تازه
1 پیمانه خامه
300 گرم پنیر خامه ای
1/2 پیمانه خاکه فند
1/2 پیمانه توت رسپبری یا تمشک
بیسکویت و کره را در دستگاه خرد می کنیم سپس در قالب مخصوص قرار می دیم و با انگشت یا پشت قاشق همه را صاف و یکسان میکنم و 2 ساعت در یخچال قرار میدیم سپس آبلیمو و خامه و پنیر خامه ای و خاکه قند را در دستگاه خوب می زنیم و بعد روی قالب می ریزیم و توی یخچال به مدت یک شب می گذاریم و قبل از سرو کردن روش را با رسپبری یا تمشک تزیین می کنیم و کمی خاکه فند می پاشیم در صورتی که میوه تازه ندارید می تونید از مربا تمشک یا مربای رسپبری استفاده کنید