Saturday, September 24, 2011

سمبوسه با سس تمر هندی


سس تمبر هندی

در جنوب ایران معمولا سمبوسه را با این سس سرو میکنند
مواد لازم:
تمبر هندی = 3 قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز=یک قاشق چایخوری
سرکه= یک قاشق غذاخوری
پیاز کوچک=یک عدد
آب=مقداری
ادویه کاری=در صورت دلخواه( کمی)

تمبر هندی را 10 دقیقه در کمی آب خیس کنید طوری که بعد از صاف کردن به غلظت ماست شود.سپس در صافی بریزید و
صاف کنید تا هسته آن جدا شود.پیاز را ریز رنده کنید و با بقیه مواد و کمی نمک به تمبرهندی اضافه کنید و در کنار سمبوسه سرو کنید

یکی از خوراکهای عالی گیاهخواران میتونه سمبوسه باشه، سمبوسه طعم بینظیری داره و میتونین با انواع سسها و چاشنیها اونو میل کنید مواد لازم : سیب زمینی متوسط: 8 عدد پیاز بزرگ : 1 عدد نان لواش: 1 بسته جعفری، گشنیز: هر کدام 100 گرم نمک و فلفل سیاه در صورت تمایل تمبر هندی طرز تهیه: ابتدا سیب...