Saturday, September 24, 2011

پای


Pie
250 گرم ارد
50 گرم شکر پودری
125 گرم کره نرم و تکه تکه شده
1 تخم مرغ
کمی شیر
ارد و کره را با دست یا مخلوط کن خوب هم میزنیم تا مثل پودر سوخاری بشه
بعد شکر و تخم مرغ و شیر را اضافه میکنیم و زیاد هم نمیزنیم تا سفت نشه سپس کمی ارد روش می پاشیم و با نوار محافظ روش رو می پوشونیم و 30 دقیقه درجای گرم استراحت میدیم سپس یک قالب پای حدود 25 سانتی رو کمی چرب میکنیم و خمیرمان را با وردنه به شکل قالب در می اوریم و درون قالب قرار میدهیم و خوب به کف و اطراف قالب فشار میدیم و با چنگال چند تا سوراخ میندازیم سپس روش رو با نوارمخافظ می پوشانیم و 30 دقیقه در یخچال قرار میدهیم سپس فر را روی 180سانتیگراد یا 350 فارنهایت گرم میکنیم و مواد درون پای را روش میمالیم (در صورتی که بخواهیم روی پای را با خمیر تزیین کنیم یک مقدار از خمیر را از قبل کنار میگذاریم و به شکل دلخواه روی پای را تزیین میکینم و به مدت 30 الی 40 دقیقه میزیم
· · Sh