Saturday, September 24, 2011


طرز تهیه شیر گیاهی:

دانه های مختلف مانند کنجد، بادام، سویا، تخمه آفتابگردان، تخم کدو: دو تا سه قاشق به ازای هر لیوان آب
آب
یک مخلوط کن
صافی
تنزیف یا کیسه تمیز پارچه ای

طرز تهیه:
در اینجا شیر کنجد را آموزش میدهیم و بقیه مانند همین دستور آماده میشوند
ابتدا دانه کنجد را با میزان کافی آب خیس کنید و بگذارید بماند تا حدی که دانه ها روی سطح آب قرار گیرند.
بعد در صافی بریزید و بگذارید حسابی آبش برود
دانه ها را با میزان آب ذکر شده در مخلوط کن (بلندر) بریزید و خوب بزنید تا کاملا سفید شود.
مایع بدست آمده را در یک پارچه تمیز قرار دهید و فشار دهید تا شیر صاف از آن خارج شود (تفاله ها گرفته شود). شیر آماده است
این شیرهای خوشمزه را میتوانید با میوه های مختلف طعم دار کنید یا با کاکائو مسل کنید
همینطور میتوانید برای تهیه بستنی یا دسرهای خوشمزه از آن استفاده کنید.
سالم و طبیعی. نوش جان دوستای خوبم :)

توجه: دانه ها باید فرآوری نشده و بدون نمک باشند!