Friday, October 28, 2011


شیرینی هالویین
1 پیمانه کره در دمای اتاق
1 پیمانه خاکه قند
1 تخم مرغ
1 قاشق چایخوری اسانس بادام
1/4 قاشق چایخوری پودر وانیل
2 2/3 پیمانه آرد ساده
1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
1 قاشق چایخوری نمک
3/4 پیمانه بادام درسته برای تزیین
کره و شکر و تخم مرغ و عصاره بادام و وانیل را در یک کاسه بزرگ میریزیم و با همزن برقی می زنیم سپس آرد و بکینگ پودر و بکینگ پودر و نمک را اضافه می کنیم و با مواد دیگر مخلوط می کنیم و کاسه را به مدت 20 الی 30 دقیقه در یخچال می گذاریم سپس فر را روی درجه 325 فارنهای یا 165 سانتیگراد از قبل گرم می کنیم
سینی فر را با کاغذ مخصوص شیرین پزی می پوشانیم یا ا روغن چرب می کنیم و مایه را از یخچال بیرون می گذاریم و با قاشق چایخوری از مایه بر می داریم و می گذاریم لای یک تکه کاغذ روغنی و با کمک کاغذ روغنی آنرا ب شکل یک انگشت در می آوریم و یک عدد بادام به جای ناخن قرار میدیم و با کمی شکل انگشت را شبیه طبیعی می کینم و با کمک یک چاقو هم می تونیم خطوطی ایجاد کنیم تا طبیعی تر به نظر بیان و بعد آنرا روی سینی فر قرار میدیم و بقیه شیرینی ها را درست می کنیم و با فاصله کنار هم قرار میدیم و تقریبا 20 الی 25 دقیقه در طبقه وسط فر بپزید
بعد سینی را بیرون قرار بدید و یک ساعت صبر کنید تا سرد شوند سپس بادامها را آهسته بر دارید و در شکلات نوتلا یا ژله قرمز آماده فرو ببرید و بعد دوباره سر جای خودش قرار بدید