مارشملو فوندات برای رویه کیک
تمام این کیکای خوشگلی که می بینید با مارشملو فوندات درست شدند و دقیقاٌ کار خمیر گل سازی یا خمیر بازی بچه ها رو می کنه
450 گرم مارشمالوی سفید(marshmellows)
2-5 قاشق غذاخوری اب
8 پیمانه خاکه قند (icing sugar يا confectioner's sugar)
1/2 پیمانه کره یا روغن نباتی (butter or vegetable shortening)
اسانس وانیل یا بادام چند قطره
مارشملوها و 2 قاشق غذاخوری اب را در یک کاسه استیل قرار داده و کاسه را به روش بن ماری (یعنی روی تابه اب جوش قرار دهید
و هم بزنید تا اب شوند سپس از روی حرارت بر دارید و 1/4 خاکه قند را اضافه کنید و اسانس را اضافه کنید و کمی از روغن را با دست اضافه کنید و خمیر را با دست خوب مثل نان ورز بدید سپس خاکه قند و روغن را کم کم اضافه کنید و ورز بدید اگه خمیر ترک ورداشت 1 قاشق چایخوری اب اضافه کنید (کلاً 8 دقیقه خمیر باید ورز بخوره) و باید خمیری کشدار به دست بیاد سپس مارشملو را در یک کیسه پلاستیک می گذاریم و کیسه را در یک ظرف در دار و ظرف را یک شب در یخچال قرار می دیم و روز بعد خمیر را به قسمتهای مختلف تقسیم و رنگ خوراکی دلخواه را به قسمتهای مختلف اضافه می کنیم و کیک اسفنجی را که از روز قبل درست کرده بودیم را با خامه شیرین شده یا با کرم گاتاج یا با مربای زرد الو می پوشانیم سپس خمیر را با وردنه باز می کنیم و روی کیک را میپوشانیم و اضافه های اطراف را با خمیر می بریم سپس هر شکلی که دوست داریم را درست می کینم و روی کیک می گذاریم
این خمیر برای یک کیک بزرگ یا دو کیک متوسط کافیست
درضمن اگر خمیرتون اضافه اومد نگران نباشید و اونو دوباره مثل قبل که توضیح دادم تا یک ماه در یخچال برای کیک بعدی نگه دارید